Welkom op mijn blog

graag neem ik je mee in mijn wereld van Scandinavische invloeden op het gebied van leefstijl en eten maar vooral veel dingen die mij bezig houden en interesseren. Deze leg ik vast met mijn camera en in woorden die je hier kunt zien en lezen

Hoe doen ze dat?!

Altijd al verwonderd gekeken naar al die mooie achtergronden bij food foto’s of van andere mooie spullen? Vaak is het niet wat je denkt. Niet grote mooie tafels maar een mooie achtergrond die zo handig en makkelijk is wanneer je foto’s maakt. Daar hoef je geen professionele fotograaf voor te zijn. Lang was ik op zoek naar deze mooie achtergronden. Had al een mooi stuk laminaat kunnen krijgen bij een woonwinkel. Maar dat is toch zwaar te hanteren. Heel blij was ik dan ook met de mooie achtergronden van Susy Grundahl. [http://photostylingbackground.com?aff=6] Zij maakt deze posters zelf als een origineel waarna ze tot posters worden gemaakt. De posters zijn heel handig in gebruik. Ik wissel ze af als ondergrond en achtergrond. Rol zo op om mee te nemen en gebruik ze heel veel. Onvoorstelbaar wat het met je foto’s doet. Je onderwerp komt heel mooi uit, het geeft extra diepte aan je foto. Je kunt ze ophangen dan kun je ze ook voor portret fotografie gebruiken. Kortom de moeite waard. Deze maand bestaat Photostyling background 2 jaar. Nog 3 dagen om gebruik te maken van de 30% kortingscode: 30%.

Wanneer je gebruik maakt van deze link photostylingbackground.com/?aff=6 dan kom je gelijk op de website en kun je je keuze maken. Na 31 mei is de 30% korting niet meer geldig. De link in deze blogpost echter wel. Die kun je altijd gebruiken om op de pagina te komen.

Het heeft mijn creativiteit in ieder geval een grote boost gegeven. Zou zeggen, kijk en kies! ( Trots er op dat ik affiliate partner ben van Photostyling Background)