Foto's op mijn blog

Mijn website/blog is een onderdeel van een groter pakket. Hiervoor betaal ik iedere maand een klein bedragje om te kunnen gebruiken. Nu blijkt dat ik geen foto's meer kan uploaden omdat het maximum is bereikt. Upgraden kost zo ongeveer het dubbele en dat vind ik een beetje te gek. Ondertussen ben ik bezig een nieuwe website te maken waar ik wél veel foto's kan uploaden. Dat vergt even wat meer inzet en inzicht maar voor op de langere termijn zal het zeker beter zijn. Dus, achter de schermen ben ik hard aan het werk om het weer levendiger te krijgen. Vooralsnog moeten jullie het stellen zonder foto's van de gerechten/baksels op mijn blog en voor de inspiratie mijn instagram www.instagram.com/hendrikabolhuis/ blijven bekijken. Het is even niet anders. Zal er ook geen bakfoto meer bij zetten maar deel natuurlijk wel nog steeds graag de recepten.

Groeten,

Hendrika

Foto's op mijn blog

Mijn website/blog is een onderdeel van een groter pakket. Hiervoor betaal ik iedere maand een klein bedragje om te kunnen gebruiken. Nu blijkt dat ik geen foto's meer kan uploaden omdat het maximum is bereikt. Upgraden kost zo ongeveer het dubbele en dat vind ik een beetje te gek. Ondertussen ben ik bezig een nieuwe website te maken waar ik wél veel foto's kan uploaden. Dat vergt even wat meer inzet en inzicht maar voor op de langere termijn zal het zeker beter zijn. Dus, achter de schermen ben ik hard aan het werk om het weer levendiger te krijgen. Vooralsnog moeten jullie het stellen zonder foto's van de gerechten/baksels op mijn blog en voor de inspiratie mijn instagram www.instagram.com/hendrikabolhuis/ blijven bekijken. Het is even niet anders. Zal er ook geen bakfoto meer bij zetten maar deel natuurlijk wel nog steeds graag de recepten.

Groeten,

Hendrika

Foto's op mijn blog

Mijn website/blog is een onderdeel van een groter pakket. Hiervoor betaal ik iedere maand een klein bedragje om te kunnen gebruiken. Nu blijkt dat ik geen foto's meer kan uploaden omdat het maximum is bereikt. Upgraden kost zo ongeveer het dubbele en dat vind ik een beetje te gek. Ondertussen ben ik bezig een nieuwe website te maken waar ik wél veel foto's kan uploaden. Dat vergt even wat meer inzet en inzicht maar voor op de langere termijn zal het zeker beter zijn. Dus, achter de schermen ben ik hard aan het werk om het weer levendiger te krijgen. Vooralsnog moeten jullie het stellen zonder foto's van de gerechten/baksels op mijn blog en voor de inspiratie mijn instagram www.instagram.com/hendrikabolhuis/ blijven bekijken. Het is even niet anders. Zal er ook geen bakfoto meer bij zetten maar deel natuurlijk wel nog steeds graag de recepten.

Groeten,

Hendrika