Welkom op mijn blog

graag neem ik je mee in mijn wereld van Scandinavische invloeden op het gebied van leefstijl en eten maar vooral veel dingen die mij bezig houden en interesseren. Deze leg ik vast met mijn camera en in woorden die je hier kunt zien en lezen

Schoenen

Het starten van een blog voelt voor mij hetzelfde als het kopen van schoenen. Is het wel nodig? Welke kleur (toon)? Voelt het comfortabel? Wie heeft er wat aan? Die oude lopen toch nog goed?

Toch denk ik het te moeten doen. Waarom? Omdat het "ei" er uit moet. Instagram is leuk maar een stuk tekst kun je er niet makkelijk op kwijt. Ook kan ik zo makkelijker recepten en tips delen. De kleur dat is die van mij, mijn blik, mijn verwondering en mijn fascinatie. Dus geen verkooppraatjes, of mooier voorstellen dan het is maar mijn eigen woorden en beelden. Mijn camera ligt altijd binnen handbereik. Nu mijn plek om de woorden te plaatsen ook. Of het comfortabel voelt? Nu nog niet echt, veilig achter mijn laptopje is nog gemakkelijk. Maar straks, als het echt on-line staat. Wat dan? Ik ga het meemaken. Ja, oude schoenen lopen ook lekker. In een vertrouwde situatie blijven ook. Maar wat als ik dit wel doe? Ik ga uit mijn comfort zone, pas iets nieuws aan. Het zal even wennen zijn. Delen met jullie wat er al zo lang in mijn hoofd zit. Want wie heeft er wat aan? Misschien kijkt er wel niemand naar, zit ik hier voor mijzelf mijn ei te leggen. Of misschien raak ik bij één iemand een snaar. Wordt die net zo gek op al deze dingen als ik. Dat zou toch geweldig zijn!

Mijn blogs zullen dus gaan over dingen/eten/plaatsen/foto's en wat ik maar tegenkom. Vind je het leuk? Dan hoor ik graag van je!

Hendrika


Info: dit is mijn @wodennl schoen familie. Scandinavisch design, hoe kan het ook anders! Het motto van Woden is: Bring the thunder. Move the stars. Be authentic. Respect the world. Daar sluit ik mij graag bij aan!